Sundhed og velvære

Naturen værdsættes som et sted, hvor man kan gå hen og trække frisk luft.

Health&Wellbeing_Image


Men de fleste mennesker tilbringer det meste af deres tid indendørs - faktisk 90 % af tiden. Og her indånder man ting, der ikke kan ses - det kan eksempelvis være fint støv eller flygtige organiske forbindelser fra maling, plast osv. Derfor spørger vi: Hvordan kan vi gøre vores tæpper bedre og sundere for mennesker? Hvordan kan vi skabe et indemiljø, som folk værdsætter på lige fod med naturen?

Vores innovationssøjler; kreativitet, funktionalitet og Cradle to Cradle®-design, gør, at vi bliver i stand til at skabe tæpper, som forbedrer menneskers sundhed og velvære, når de opholder sig indendørs.

Kreativitet: Vi producerer tæpper i den rigtige farve, det rette mønster og det passende design til at skabe netop den stemning, som kunderne ønsker, fra det inspirerende til det reflekterende. Klæder skaber folk. Det samme gælder for tæpper. Også andre dele af interiøret er med til at danne de rammer, som vores kunder ønsker. Vi mener, at design kan have stor indflydelse på menneskers mentale tilstand og dermed påvirkederes fysiske tilstand. 

Funktionalitet: Vi fremstiller produkter, som tilfører praktisk værdi. For eksempel tæpper, der reducerer mængden af fint støv i luften inden døre, eller tæpper som reducerer en del af den uønskede støj. Dette er kun nogle af de innovationstiltag, vi står bag

Cradle to Cradle®: Med- Cradle to Cradle®-design løfter vi materialer og design til et nyt niveau, hvor vores produkter kan blive endnu sundere mens materialerne kan genbruges, hvilket er til  gavn for miljøet.

  • Del denne side
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email