Hvad søger vi efter hos vores medarbejdere?

Vi ved alle, at det er medarbejderne, der har æren for virksomhedernes succes. Vi er stolte af, at vi har en yderst alsidig arbejdsstyrke, og vi søger efter mennesker, der deler vores seks kerneværdier:

Employee profile 2

Kundefokus 
Vores overskrift er 'The Floor is Yours' ('Gulvet er dit'), hvilket understreger vores ønske om at placere kunden i centrum i alt, hvad vi gør.

Sund fornuft
Vi ønsker, at medarbejderne bruger deres initiativ til at opnå succesrige resultater så hurtigt og enkelt som muligt og på grundlag af deres sunde fornuft.

Integritet
At være åben, ærlig, respektfuld og pålidelig over for kolleger, kunder og aktionærer.

Iværksætterånd og ambitioner 
Hos Desso mener vi, at alle kan udvikle deres egen iværksætterånd. Vi kombinerer dette med et højt ambitionsniveau og forventer således, at vores medarbejdere følger op på deres bedste idéer og fører dem ud i livet. 

Ejerskab og myndighed 
For at nå vores mål skal vi bruge medarbejdere, der er engagerede og klar til at tage initiativ, følge deres overbevisning, samarbejde og være klar til at stå ved deres beslutninger.

Selskabets sociale ansvar og Cradle to Cradle® 
Ligeså ambitiøse, vi er forretningsmæssigt, ligeså ambitiøse er vi efter at skabe succes baseret på en model, der opretholder vores ansvar over for samfundet og miljøet. 

  • Del denne side
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email