Har du ‘Desso-ånden’?

desso spirit


Når du møder et problem, kommer du så selv med en løsning, eller efterlader du problemet til en anden, der er placeret over dig?  Hvis du er den handlingsorienterede problemløser, der er villig til at tage føringen, så har du 'Desso-ånden'. Vi belønner de højtydende og de medarbejdere, der er villige til at udvikle deres egne løsninger hurtigt. De arbejder med både kort- og langsigtede planer i samarbejde med andre. Det er udmærket at tænke ud af boksen, men hvis du kan komme hurtigere fra A til B ved at bruge information, der allerede er kendt, så er det i mange tilfælde lige så effektivt. Vi værdsætter medarbejdere, der har deres sunde fornuft i behold og først ser sig omkring, så de undgår at spilde tiden. Når de søger efter velfunderet information, kommer de hurtigere til løsningen. 

Hvor kreativ er du?  Alle kan skabe nye ideer og innovation. Det er ikke et privilegium forbeholdt forskning- og udviklingsafdelingen. Kan du få din kreativitet og opfinderevne til at fungere og dele dine ideer med andre og dermed opnå nye, spændende løsninger?

Har du internationalt fokus? Vi opmuntrer medarbejderne til at hjælpe os med at udforske nye internationale markeder og bevare vores gode relationer til eksisterende kunder på markeder i mere end 100 lande. 

Har du drive, og stræber du altid efter at forbedre din indsats, også selv om den allerede er god? Hvis det er tilfældet, vil du passe ind hos Desso. Vores medarbejdere er ambitiøse, målrettede, handlekraftige og bevidste om, at vi som virksomhed altid skal genopfinde os selv for at holde os foran konkurrenterne.

Har du altid en ærlig tilgang til alt?  Hos Desso er det afgørende, at vi handler med integritet. Vi vil vinde på vores markeder som en god virksomhed, der opnår tillid hos kunder, partnere og andre interessenter. Vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest, og går ikke efter den lette løsning. Vi arbejder hårdt for at gøre det rigtige, uanset om det kræver, at vi slider os igennem det hårde arbejde med at udvikle sunde ingredienser til vores materialer - i overensstemmelse med Cradle to Cradle®-kriterierne - eller om det drejer sig om at sikre, at vi er en ansvarlig arbejdsgiver i hvert eneste af de lande, vi opererer i.

  • Del denne side
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email